donderdag 23 april 2015

PAPILLEDRIL DE GASTEN

Kok: HELEEN VAN HEUVEL 

Heleen van Heuvel showde haar Crocpot. En we lieten het filmpje zien dat "Proefdiervrij" van haar maakte. Daarop ook de hond "Spier", die ze maakt voor de stichting.



Kok en Gast:

JENNY DE ROOY

Jenny de Rooy startte FOODSWITCH nadat ze merkte dat je door bepaalde dingen te eten je weerstand kon opbouwen.

FERDINAND VAN DIJK

Ferdinand van Dijk maakte ook een switch, van redacteur van de gemeente Rotterdam naar een eigen bedrijf. Under Pressure is en massage salon [of aan huis] waar hij mensen ontspant of activeert met zijn kneedkunsten.

Gast: MONIQUE VOLLERING

Monique Vollering startte met haar man ETEN EN SUITE. Aanleiding was het feest dat ze gaven ter gelegenheid van hunpartnerregistratie. [Of was het nu hun huwelijk?] De tafel dekken voor grote gezelschappen en zien hoe zij genoten en met elkaar leerden kennen, werd hun passie. eens per maand wordt er twee avonden gekookt door telkens een andere gastkok.

Optreden:

PASCAL VAN DE BERG 

Pascal van de Berg speelt vaak met haar alter ego Mennie Bonte. Mennie is nu te horen op Radio- West waar ze een interview houdt met een regionale bekendheid en de cultuurlijst van de week voorleest. Maar ze werkt ook als theatermaakster, regisseuse en actrice in andere producties.

VOSMAR NICASIE

Vosmar studeert nu bij Theateropleiding Selam Susanna in Amsterdam. Volgend jaar gaat hij zijn laatste jaar in...

& natuurlijk MAX DOUW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten